Over ons

Bladmuzieksnel is een initiatief van Broekmans & Van Poppel BV., bekend als de grootste bladmuziekwinkel van Nederland met ruim 100 jaar ervaring. Wij beschikken over een enorme eigen voorraad, dit in tegenstelling tot vele andere bladmuziekwebsites die zo goed als alles moeten doorbestellen. Deze website hebben we opgestart voor muziekstudenten/koorleden en een ieder ander die op zoek is naar de bekende lesboeken die we ruimschoots in voorraad hebben en zeer snel kunnen leveren, zo goed als altijd dezelfde dag verstuurd.

Omdat we de titels doorgaans direct kunnen leveren werken we hier met iDeal, let wel op dat u een factuur op de naam van Broekmans & van Poppel B.V. zult ontvangen.

Het aanbod op Bladmuzieksnel wordt langzaam uitgebreid maar we streven er wel naar alleen artikelen te plaatsen die een hoge omloopsnelheid hebben en die we derhalve ruimschoots in voorraad hebben (uitzonderingen daargelaten).

Verder zullen we op deze website regelmatig acties van verschillende uitgevers promoten. Het meer specialistische werk wat op deze website niet te vinden is kunt u hoogstwaarschijnlijk wel op www.broekmans.com vinden en anders volstaat een e-mail naar  uiteraard ook. We kunnen zo goed als alle beschikbare bladmuziek leveren, ook al staat het niet op onze website(s).

Snel1

Snel2

snel3