Keyboard World (Merkies / Aukema)

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Keyboard is een veelzijdig instrument dat veel kinderen zal aanspreken. Door het gebruik van de begeleidingsautomaat kunnen veel liedjes opgeleukt worden door al dan niet swingende begeleidingen.

In de vierdelige methode Keyboard World worden de mogelijkheden van het instrument behandeld. Zowel het spelen met twee handen (zoals op de piano) als het spelen van een melodie met begeleiding van akkoorden (de begeleidingsautomaat) worden op een eigentijdse manier uitgelegd. Bij elk deel zit een meespeel CD om het geheel te verduidelijken en natuurlijk ook nog leuker te maken.

Om de geleerde stof beter te begrijpen, wordt elke les begeleid door niet alleen oefeningen, maar ook door opdrachtjes en puzzeltjes. Zo leer je spelenderwijs ook de beginselen van componeren en improviseren. Hiermee kun je nog veel meer uit het instrument halen.

Keyboard World is een goede en speelse methode om keyboard te leren spelen, waarbij je al snel hele leuke liedjes kunt spelen. De methode is geschreven door Michiel Merkies en Willem Aukema.

keyboardworld1
Keyboard world deel 1
Bestelnummer van de uitgever: DHP1012582-400

keyboardworld2
Keyboard world deel 2
Bestelnummer van de uitgever: DHP1013118-400

keyboardworld3
Keyboard world deel 3
Bestelnummer van de uitgever: DHP1033437-400

keyboardworld4
Keyboard world deel 4
Bestelnummer van de uitgever: DHP1074235-400

feestliedjes
Feestliedjes
Bestelnummer van de uitgever: DHP1053841-401